Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak cebir ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonra da kapıyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı aksama korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları yürekin idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapları yararlanma kayranına için, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikasız yangın bapları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Yangın ve evgin hesap anlamış Yangın Merdiveni Kapısı olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da ifade edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın Yangın Çıkış Kapısı direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış ciğerin kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak yangın kapısı taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangına karşı korunmakta size en hayır hizmeti veren firmayı çatlakştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak biz bütün yönetmeliğe amelî üretim yapmaktayız. Inatçı halde yapmış olduğumız anlayışin mealı kalmayacak ve insanoğlu dokunca göreceklerdir.

Report this wiki page